Gerda Klaver trouwt met Edi NaTchende

Gerda Klaver trouwt met Edi NaTchende

U wist het misschien al maar gisteren is Gerda in het huwelijk getreden met Edi NaTchende. Hun burgerlijk huwelijk werd gisteren voltrokken. Ze waren bij deze gelegenheid gekleed in traditionele kleding.

Vandaag werd hun huwelijk kerkelijk bevestigd op het terrein van Project Jedidja (Buba). Hieronder vindt u een korte foto-impressie, zodat u de bruiloft op afstand kunt meebeleven.

One thought on “Gerda Klaver trouwt met Edi NaTchende”

  1. Pieter en Alie Anker schreef:

    Gerda,Ik hoorde van onze dochter Lia dat je getrouwd bent.Van Harte gefeliciteerd met je huwelijk.We wensen jullie Gods zegen.We zijn gewoon heel blij voor jullie. we denken nog vaak terug aan de tijd dat je in Horst was.Mooie herinneringen!Wij zijn inmiddels Opa en oma van 6 mooie klein zoons in de leeftijd van 3 tot 12 jaar.Met onze kinderen gaat het goed.iedereen is de deur uit dus Pieter en ik zijn samen over.We gaan nog steeds in Horst naar de kerk , helaas krimpt het aantal bezoekers,maar we zien ook mensen uit horst in de kerk .Ook is er een koffiegroep die erg trouw is.Helaas door corona kan er veel nu niet door gaan.Met ons zelf gaat het nu goed.Ik heb vanaf maart last gehad van angstaanvallen die steeds heftiger werden, heel naar ook voor Pieter en de kinderenn<maar nu heb ik de goede medicijnen en gaat het gelukkig heel goed met me.De beste wensen en Hartelijke groeten van Pieter en Alie Anker.